-->

Sunday, June 26, 2011

Online - Sekatan D:

PROGRAM SEKATAN oleh AYAH AMAI -.- Bhaaa! Sedih seh.. Okay, program nie dah dikuatkuasakan pada hari Jumaat lepas, selepas kena bebel dengan ayah pasal result untuk Mid Year Exam yang agak teruk jugak.

Okay, begini. Sebelum ke tuisyen, Amai dah kena bebel dengan ayah bagai, then ayah cakap macam nie:

"Online pada hari Jumaat and Sabtu. Ahad sampai hari Khamis, tak boleh online. Kalau online jugak, kena potong terus internet nie."
Hehe, yeahh! Dah tak boleh online :( Waaaa! Amai tak kisah mana pun kalau tak boleh online, nanti dah tak kena psiko dengan kawan-kawan (Budak-Online-Setiap-Hari). Hhehe. Okay, apa-apa pun, Amai perlu offline sekarang. Agak-agaknya la, dekat mana ada tuisyen AddMath, ek? Siapa-siapa boleh inform? (Pelajar BP je). Okay, daa.

P/S: Nak beli Harry Potter series ;)

3 comments:

syaza nazura. said...

Ala, kesian Aqmar kena sekat internet. Takpe, takpe, demi studies, :) Nanti dah habis SPM tahun depan baru enjoyyy :DD

Add Maths? :) SANGAT BESTTTTTTTTTTT :D Bhahahah :)

Hakim said...

oh haha.. siannye~

Anonymous said...

thank you