-->

Tuesday, June 7, 2011

The Worst Song Ever

Heyy korang semua! Hehe, wahh. Jari nie excited lakk nak tulis something dekat blog. Okay, topic hari nie, THE WORST SONG EVER. Amai telah buat research dekat YouTube, lepas tu jumpa la screen dekat atas, and di-capture. Haha, tengok bawah nie!

Tak tahu la kenapa orang cakap lagu Rebecca Black - Friday nie lagu paling teruk dekat YouTube. Haha, music video dia je, sampai berapa juta yang DISLIKE. Bukan LIKE, tapi DISLIKE. Okay, bagi Amai la, lagu nie takde la teruk mana. Amai suka gakk dengar. Haha, mungkin lagunya yang agak catchy, rancak. Cuma suara penyanyinya agak annoying, tambahan lagi dengan liriknya. Tapi kira tahap 'OKAY' la bagi Amai.

Korang mesti pernah dengarkan lagu nie? Okay, kalau yang belum dengar, mehh sini Amai letak music videonya dekat bawah nie. Dengarlah yaa.


Haha, amacam? Okay ke tak lagunya? Catchy-kan? Haha, kalau tak suka, tak payah la nak mengutuk sangat. Tak baik mengutuk orang. Dia nak berjaya dalam hidup, tapi tersalah bakat. Dia tak ada bakat dalam nyanyian. Rebecca Black, you sholud find your other talent. Singing is not your talent :) Hehe, you're gorgeous, girl! Lol.

Okay, bye and assalamualaikum.

P/S: Korang jangan terkejut pulak Amai cakap dia cantik. Haha, dia cantik apa.

2 comments:

syrupmasin said...

aku suke je lagu friday nih..rebecca black nih nmpak comell..ta de ahh teruk mane pon lagu nih..

Muhd Aqmar said...

kann? takde la teruk mana. sedap apa lagunya.