-->

Saturday, June 11, 2011

Jealousy!


Siapa yang tak pernah jealous? Senyap-senyap je. Hehe, Amai nak cakap la pasal jealous nie kan. Jealous nie boleh pelbagai. Jap, Amai cuba senaraikan jenis-jenis jealous nie.

1. Jealous dalam percintaan.
2. Jealous dalam saingan.
3. Jealous dalam persahabatan.
4. Jealous kerana orang tu terlalu famous (Yeahh! Amai nak fokuskan jenis nie).

Ahaa, sekarang nie, dah ramai yang famous. Famous sebab jadi artis, famous sebab blog dia popular, famous macam-macam lagi la. Tapi itulah, bila dah famous nie, ada je orang yang tak suka kan? Amai pun tak tahu apa sebab dorang tak suka bila someone tu famous. Nanti mula la start nak buat page dekat Facebook, untuk menjatuhkan orang tu. Siap boleh mengutuk habis-habisan lagi dalam page tu.

Amai tak faham betul. Apa kes buat macam nie? Okay, tak cool! Itu memang tak cool. Korang ingat benda nie bagus sangat ke, menjatuhkan orang, mencaci orang. Pelik betul la. Ambil cermin dulu, tengok diri sendiri dulu. Haihh -.- Emo lakk. Haha, mabuk betul la kau Amai! Daa, lepas nie, ada pulak page - Marilah sama-sama banned blog Amai! Terima kasih la yaa siapa yang buat page tu, famous la Amai nanti. *Mabuk. Berangan je lebih*.

P/S: Cerpen almost siap. Sorry siapa yang menunggu ;D

1 comment:

Akeyla Frr . said...

Tysm , for the infooo <3