-->

Wednesday, May 25, 2011

Yeah !

Heyy ;)

Okay, rasa macam nak menjerit.

ARGGGGHHHHHHH!

Yeehaa! Finally, midyear exam sudah melabuhkan tirainya. Alhamdulillah. :) Tapi itulah, tahu-tahu jelah keputusan AddMath Amai. HAHA. Paling teruk yang pernah Amai alami! Memang cuti sekolah nie, kena struggle untuk belajar AddMaths. After cuti semester nie pun, memang kena study, buat kelas malam. Kalau tak, memang failed la masa akhir tahun nanti -,-'

Tak apa, kita lupakan result tu - walaupun susah nak lupakan. Okay, by the way, exam pun dah tamat. Cuti pun datang menghampiri. Memang excited la nie, excited tak ingat. Lagi pun novel Contengan Jalanan by Hlovate dah pinjam dengan cikgu. Boleh la baca. Hilangkan kebosanan yang melanda - time cuti sekolah nanti.

HAHA. Fine. Cerpen baru, on the way! Wait yaa! Okay. BYE and ASSALAMUALAIKUM.

*Goodluck utk yg ambil paper Pendidikan Seni*

4 comments:

Hakim said...

testing..testing..

Hakim said...

Aqmar.. thanks weh!!~
haha..
aq dapat A- Seni..
sedihnye...huhu
haha

Muhd Aqmar said...

HAHA, tahniah hakim :)

Hakim said...

tahniah?? A- le..
tapi alhamdulillah..
hikhik..