-->

Wednesday, June 1, 2011

Hangout !

Assalamualaikum ;)

Wahh. Penat nie, dah terduduk macam Pooh atas nie dah. Almaklumlah, pergi hangout tak ingat dunia. Haha, tambah-tambah lagi jalan BP Mall. Siapa yang tahu macam mana panjangnya BP Mall tu, mesti korang pun tak larat nak jalankan? Gila panjang. Dah la ramai manusia, yelaa, hari Rabu, semuanya murah. Wayang murah.

Memang plan nak tengok wayang harini. Macam biasa la, layan kartun la. Kartun paling best pernah Amai tengok dalam 3D kott. KUNG FU PANDA 2!


Korang dah tengok? Belum? Haih -.- Mesti tengok. Gempak cerita nie. Kelakar. Sakit perut ketawa tengok cerita nie, sampai hilang suara gakk la. Amai syorkan korang tengok Kung Fu Panda 2 nie. Err, korang tak payahlah nak segan tengok cerita nie. Korang bukan kena ejek pun tengok cerita nie. Gempak apa? Orang dewasa pun ada gak tengok movie nie. Hee :D

Okay, cukuplah dengan Kung Fu Panda 2. Ermm, nak cerita pulak pasal ragam orang dekat BP Mall tu. Haih -.- Pening tengok. Budak-budak pakai shawl yang paling ramai Amai jumpa. Semua nak pakai shawl. Haha, except bagi budak lelaki la. Dorang lebih selesa pakai cap, tak pun rambut lepas je kan. Itu satu cerita. Yang budak perempuan tak pakai tudung tu, dah biasa nampak, no hal. Tapi yang mulut macam kena elektrik tu haa (banyak cakap), haihh -.- pening kepala.

Dah la buat haruk dekat BP Mall. Nak tunjuk ayu (konon). Eei, bajet nye budak-budak nie. Haha, rasa nak hentam satu-satu pun ada jugak. Okay, tu dekat BP Mall. Yang dalam bas pulak, lagi pening melayan. Pandai pulak budak-budak nie cakap pasal dosa pahala, tapi diri sendiri baru je buat dosa -.- Sabar jelah. Okay3, nie kira tahap mengutuk.

Penat laa! Nak masuk tidur dulu. Daa and assalamualaikum ;)

P/S: Transformers 3D akan datang.
Puss in Boot mesti ditonton (Coming Soon!)

2 comments:

Nour Eyza said...

salam kenal.. follow awk sini.. best tak cerita kungfu panda 2?

Muhd Aqmar said...

salam. thanx follow ;) best cerita nye. tgk la.