-->

Sunday, May 29, 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia



Kategori: Blog Personal Lelaki Pilihan

Ehee. Heyy guys. Kali nie, Blog Pilihan Malaysia telah mengadakan Pra-BPM 2011. Huhu, Amai pun rasa nak join jugaklah. Ermm. Korang nak join? Meh baca entry-nya. CLICK HERE.

Okay. Blog Amai nie sebenarnya dah ditubuhkan lama jugaklah, pada tahun 2009. Masa tu Amai masih Form 2 lagi. Kira masa tu budak baru nak belajar guna kemudahan internet la. Ingat lagi masa tu, nak buat semua nie terkial-kial pun ada. Tengok blog kawan-kawan yang lain, nampak comel je. Tengok blog Amai, nampak suram je. Itu tanggapan Amai waktu first time Amai ber-blogging nie. Tapi disebabkan Amai belajar daripada sorang blogger nie, Amai semakin mahir nak design segala.

Masa Form 2, tak ada tujuan langsung sebab apa Amai buat blog nie. Mungkin sebab Amai nie suka mengarut, so, blog la jadi jalan alternatif untuk Amai melepaskan ke-mengarut-an Amai tu. Lagi pun blog nie boleh dijadikan sebagai diari online, tempat nak menghantar karya sendiri. Hehe. Karya eh? Haha. Karya/ masterpiece yang tak seberapa mana la. Ermm, okay la. Amai join la yaa program nie. ;)

Amai tag:

6 comments:

Hakim said...

ala aqmar tag aq wat pe.. aq x kan menang punye.. hahhaha

Muhd Aqmar said...

trying something is not a crime ;) Cuba jelah.

Nur Fatihah said...

hahha asl tag nme teyha??

solomolo said...

singgah sebentar...
selamat hari ahad !!!~

p/s : good luck...

Muhd Aqmar said...

@Nur Fatihah, saje tag. kalau nak join, join la :)

@solomolo. thanx bro! selamat hari ahad gakk.

manzarina said...

salam singgah..good luck for BPM 2011 ya...