-->

Friday, January 1, 2010

Happy New Year !


Wow! Penat nak mencari poster Happy New Year 2010. Guys ! Happy New Year 2010 and goodbye to 2009 ! Hope korang ada azam yang boleh dilaksanakan. Jangan benda-benda merepek pulak korang azamkan. Memang sah r tak dapat laksanakan azam tu.

Yeah! Tadi pergi sekolah jumpa kawan-kawan. Peh! Semua nak pakai baju sekolah eh. Nasib baik r ada yang pakai baju T-shirt High School. OMG! Korang nak tahu, HSBP dah tambah rumah sukan. Cikgu-cikgu, takde rumah sukan lain ke saya haa? Boleh pulak r cikgu letak saya dalam rumah sukan SYED NASIR ? Kalau korang tengok warna Syed Nasir tu, korang tahu r warna apa Syed Nasir tu. Hehehe, takpe r cikgu. Saya terima je rumah sukan ni. Lagi pun, rumah sukan baru ni, fresh lagi. Suci je lagi. So, OK r tu, saya dapat rumah sukan ni.

Pagi tadi, macam biasa, ayah membebel sebab bangun lambat. Dah tu, membebel lagi sebab aku mandi lambat, hehe.. Dah tu, pergi sekolah tengok budak-budak pakai baju sekolah and T-shirt sekolah. Lepas tu, pegi perhimpunan and cikgu berucap punya panjang. Adoyai! And then, cikgu cakap tiada pertukaran kelas. Kitorang still 3 Gaharu (kelas paling nakal, agaknya), guru kelas still lagi Cikgu Rasyidah. Bad mood jelah cikgu ajar kitorang nanti. Haha, cikgu sudah lantik ketua and penolong sendiri. Sebab cikgu dah kenal kitorang. Yeah! Ini carta organisasi kelas kitorang :

Ketua: Muhammad Afnan Aiman
Penolong: Dick Chiam Shiun Wee
Setiausaha: Muhammad Helmy
Bendahari: Tang Chuin Han

Bagi tahu yang jawatan yang peting dalam kelas je. Tak payah nak detail-detail lagi, HAHA. Membazir masa aku je nak tulis panjang-panjang. Lepas tu, borak-borak dalam kelas, cikgu cakap, dah boleh pergi rehat. Mula-mula pergi koperasi tengok rumah sukan, and then pergi kantin makan Nasi Lemak. HAHA, kantin HSBP sudah maju doe! Sekarang air bancuh guna mesin je. Ala, macam KFC tu, air dalam mesin and picit je. Mudah kan? HAHA..

Nak bagi tahu pe lagi? Tak ada cerita nak ceritakan dekat korang r. Ini pun, korang cam r tahu URL blog ni dah ditukar. OK lah, malas nak BLAH BLAH BLAH panjang-panjang. OK, bye and salam.

HAPPY NEW YEAR 2010!


No comments: